Veel gestelde vragen (FAQ)

Bierpakket bestellen

Wanneer u online een bierpakket besteld bij 2 Many Beers  betreft dit losse bieren. Alleen wanneer expliciet in de tekst vermeld is dat het een cadeauverpakking betreft kunt u hier vanuit gaan dat het als geschenk is verpakt. Wilt u de losse bieren als cadeau in laten pakken? Neem contact op met info@2manybeers.nl en we denken uiteraard graag met u mee!

Beschikbaarheid

Het is ons streven de website zo up to date als mogelijk te houden. Toch komt het in een enkel geval voor dat een bier beschikbaar is op de website terwijl het daadwerkelijk is uitverkocht. Wanneer dit bij uw bestelling het geval is dan nemen we zo snel mogelijk contact op om een passende oplossing of alternatief aan te bieden.

Biercheque

Het is zowel online als in de winkel mogelijk te betalen via biercheque. Voor een online bestelling kun u bij de stap "Betaling"  de optie "Biercheque" selecteren. Wanneer u tot slot op  "Bestelling nakijken" drukt krijgt u de mogelijkheid om het kaartnummer en de validatiecode in te voeren. Het bedrag in de winkelwagen wordt nu aangepast. Is er minder saldo dan het totaalbedrag dan kun je de rest bijbetalen. Heb je meer saldo op je cheque dan blijft dit tegoed gewoon geldig voor een andere keer.